Djcursus en eerste optreden geveild

Categorie:

Wij hebben speciaal voor de Glazen Huys actie in Nijkerk weer een serious djcursus samengesteld voor een eerste boeking op het plein van Nijkerk. Dit optreden zal plaats vinden tijdens het disco schaatsen op de schaatsbaan van Nijkerk on Ice. Aangezien L&G support sponsor is van Nijkerk on Ice kun je er vanuit gaan dat de geluidset en apparatuur weer tip top voor elkaar zijn. In de djcursus van zes uur wordt jij dan ook klaar gestoomd om er een spetterend optreden van te maken.

Bieden kun je vanaf nu doen op bva-auctions.com

Dit allemaal doen wet natuurlijk voor het volgende goede doel:
“De stille ramp waarvoor 3FM Serious Request 2014 en het Glazen huys Nijkerk aandacht vragen, is groot en gruwelijk, de slachtoffers hebben nauwelijks rechten, worden niet gehoord en vaak uitgestoten door de gemeenschap”
980250
Wereldwijd wordt een op de vijf vrouwen verkracht, gedwongen tot seks of op een andere wijze seksueel misbruikt in haar leven. In conflictgebieden zijn vrouwen extra kwetsbaar omdat seksueel geweld als een vernederend wapen wordt ingezet. Seksueel geweld tegen meisjes en vrouwen heeft grote gevolgen voor de lichamelijke en psychische gezondheid van de slachtoffers, maar heeft ook economische en sociale impact. Het seksuele misbruik is een taboe, door schaamte omgeven. Slachtoffers worden vaak uitgesloten van de gemeenschap. Herstel van deze vrouwen is belangrijk. Uit humanitair oogpunt, maar ook omdat juist vrouwen tijdens en na conflicten de basis leggen voor wederopbouw. Zij zorgen voor de kinderen en de inkomsten van een gezin, zij zorgen voor de gemeenschap en de familie. Alle reden waarom 3FM Serious Request en het Glazen huys Nijkerk dit jaar aandacht vraagt voor deze meisjes en vrouwen.

Bieden kun je vanaf nu doen op bva-auctions.com

But given the splendour of his poetry, even get diverted here I couldn’t hold that against him

Reacties