17 Maart professionele oordoppen op maat

Categorie:

In samenwerking met Earproof organiseren wij aanstaande Dinsdag 17 Maart van 19:00 tot 21:00 de mogelijkheid om bij DJcursus-LG op maat gemaakte professionele oordoppen aan te meten en te bestellen. Voor deze avond geld een speciale korting van 10 tot 15% afhankelijk van de keus van oordoppen. Deze avond zal natuurlijk muziek omlijst worden door een van de talent dj’s en een drankje is uiteraard ook aanwezig.

Waarom ?
Je gehoor is kwetsbaar. Als je meer dan een uur in een lawaaiige omgeving bent, krijgt je gehoor al een flinke opdoffer. Dus als je oren je lief zijn en je bent vaak/langdurig in een omgeving met veel geluid, neem dan maatregelen om je gehoor te beschermen. De oplossingen van earproof zijn custom made. Dit betekent dat je gehoor bescherming op maat gemaakt wordt.

6_groot

Waarom op maat?
Voor optimale bescherming kies je voor een gehoorbescherming op maat. De maatproducten van earproof worden gemaakt van zachte siliconen, wat heel prettig draagt. Dit kan in transparant of in kleur. De beschermers van earproof, bijvoorbeeld de earproof protect ER9/15/25, hebben een vlakke demping over het hele frequentie bereik. Deze beschermer wordt daarom veel gebruikt door muzikanten, muziekliefhebbers, dj’s en producers. Ook zijn de filters eenvoudig te verwisselen. De oordoppen die wij aanbevelen zijn de earproof protect ER25 en deze zouden inclusief meten normaal op €189,- uitkomen nu €165,- incl btw  ex. verzendkosten.

ER Series €165,-

ER Series €165,- ex. verzendkosten

Ook zou er gekozen kunnen worden voor de perform® normaal €169,00,- nu €135,00,- incl btw ex. verzendkosten

perform® €135,- ex. verzendkosten

Perform® €135,- ex. verzendkosten

Ben je geïnteresseerd en wil je hierbij aanwezig zijn. Stuur een mailtje naar info@djcursus-lg.nl met je naam en contact gegevens zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Native americans in the revolutionary war the colonists’ expansion https://pro-academic-writers.com/ into the ohio valley drove the western indians into allying with the british

Reacties