29 April professionele oordoppen op maat

Categorie:

Na het succes van de vorige meet sessie organiseren we in samenwerking met Earproof  aanstaande Woensdag 29 April vanaf 19:30 weer de mogelijkheid om bij DJcursus-LG op maat gemaakte professionele oordoppen aan te meten en te bestellen. Voor deze avond geld een speciale korting van 10 tot 15% afhankelijk van de keus van oordoppen.

Waarom ?
Je gehoor is kwetsbaar. Als je meer dan een uur in een lawaaiige omgeving bent, krijgt je gehoor al een flinke opdoffer. Dus als je oren je lief zijn en je bent vaak/langdurig in een omgeving met veel geluid, neem dan maatregelen om je gehoor te beschermen. De oplossingen van earproof zijn custom made. Dit betekent dat je gehoor bescherming op maat gemaakt wordt.

6_groot

Waarom op maat?
Voor optimale bescherming kies je voor een gehoorbescherming op maat. De maatproducten van earproof worden gemaakt van zachte siliconen, wat heel prettig draagt. Dit kan in transparant of in kleur. De beschermers van earproof, bijvoorbeeld de earproof protect ER9/15/25, hebben een vlakke demping over het hele frequentie bereik. Deze beschermer wordt daarom veel gebruikt door muzikanten, muziekliefhebbers, dj’s en producers. Ook zijn de filters eenvoudig te verwisselen.

ER Series €165,-

ER Series €165,- ex. verzendkosten

Ook zou er gekozen kunnen worden voor de perform® voor de gene met kleine oren normaal €169,00,- nu €135,00,- incl btw ex. verzendkosten

perform® €135,- ex. verzendkosten

Perform® €135,- ex. verzendkosten

Ben je geïnteresseerd en wil je hierbij aanwezig zijn. Stuur een mailtje naar info@djcursus-lg.nl met je naam en contact gegevens zodat wij contact met je kunnen opnemen.

In the months of his secretaryship he gave evidence of his interest in an isthmian canal, https://justbuyessay.com/ pan-americanism, and reciprocal trade

Reacties