Pioneer DDJ-RZX DJ- en video controller

Categorie:

De meest volwaardige MIDI controller voor Rekordbox DJ en Rekordbox video is de Pioneer DDJ-RZX. Met zijn drie aanraakgevoelige schermen, 4-kanaals besturing en full-size jogwheels is dit Pioneer DJs meest uitgebreide MIDI controller.

Met de Pioneer DDJ-RZX rekordbox DJ controller is het mogelijk om met Rekordbox DJ muziek én videosporen te mixen. Deze controller beschikt over een uitgebreide 4-kanaals mixer met 3-bands EQ en Pioneer’s welbekende color FX op elk kanaal. Wat deze DDJ-RZX bijzonder maakt zijn de drie touchscreen schermen waarop te browsen is, waveforms weergegeven worden en videosporen te mixen zijn. Door het gebruik van deze hoge resolutie schermen is het niet langer nodig om naar de laptop te kijken, deze kan gemakkelijk uit het zicht geplaatst worden. Ook kan deze controller door twee DJ/VJ’s tegelijkertijd gebruikt worden vanwege de dubbele USB aansluiting.

Full-size controls DDJ-RZX
Deze nieuwe Pioneer DJ controller beschikt over full-size controls: grote, kwalitatieve verlichte jogwheels met feeling adjust en jog indicator LED, 8 rubberen multifunctionele pads, grote EQ draaiknoppen, een duidelijke reverse lever en uiteraard een full-size verlichte cue en play buttons. De DDJ-RZX beschikt over de welbekende professionele look and feel van Pioneer DJ producten.

3 ingebouwde touchscreens
Met de ingebouwde touchscreens op de RZX is het mogelijk om te browsen, track informatie weer te geven en te plaatsen en bovendien videosporen te mixen. Het middelste touchscreen geeft duidelijk de waveforms weer om gemakkelijker te kunnen mixen. Dit maakt de Pioneer DDJ-RZX de eerste volwaardige MIDI videomixer waarbij níet naar de laptop gekeken hoeft te worden. Vanaf de touchscreens boven het deck zijn ook effecten te selecteren en is de needle search te gebruiken (om door de desbetreffende track te zoeken)

Rekordbox video
Rekordbox video wordt meegeleverd met de DDJ-RZX zodat je direct aan de slag kan gaan met het mixen van videosporen. Deze software is een extensie op Rekordbox DJ en is uitgerust met een duidelijke interface. Selecteer videoweergave in het keuzemenu bovenin en zie direct de videokanalen en master video output zowel als de geselecteerde overgangen en effecten. Bovendien is het mogelijk om via USB een camera op je laptop of PC aan te sluiten, waarna de video stream direct met Rekordbox DJ gemixt kan worden!

Premium geluidskwaliteit
De Pioneer DDJ-RZX is uitgerust met de beste AD/DA converters, hiermee zal deze Rekordbox controller geweldige geluidskwaliteit leveren! Op ieder kanaal zijn bovendien diverse connecties. Zo kan een draaitafel, CD speler, microfoon of andere geluidsbron gemakkelijk aangesloten worden. De XLR master output levert tenslotte een hoogwaardig signaal naar het PA systeem.

Uitgebreide controle over effecten
Wil je uitgebreid je effecten binnen Rekordbox DJ aansturen? Met deze controller is dat geen probleem. Dankzij de ingebouwde schermen heb je een direct en duidelijk overzicht van de effecten en met de handige controls kan je deze direct toepassen. Naast de drie effectparameter knoppen is bovendien een hendel voor het release effect geplaatst!

Acht pad modes
Pioneer’s DDJ-RZX controller kan tot acht verschillende pad modes aansturen. De acht pads aan de onderzijde van het deck kunnen ingezet worden om hot cues, beat jumps, Pad FX (bank 1 en 2), slicer (met loop modus) of een sampler (met velocity modus) te besturen. Uiteraard kan de sampler ook gebruikt worden met de ingebouwde Rekordbox sample-sequencer, waarin afspeel sequences van samples ook opgeslagen en opgeroepen kunnen worden.

Mic FX, Sound Color FX en OSC samples
Deze hoogwaardige controller is uitgerust met zes typen Sound Color FX: ‘Space’, ‘Crush’, ‘Jet’, ‘Pitch’, ‘Filter’ en ‘Dub Echo’, die te bedienen zijn met de toegewezen knoppen én een extra parameter knop. Daarnaast beschikt de controller over vier Mic FX waaronder ‘Echo’, ‘Reverb’, ‘Pitch’ en ‘V Tune’. Ook is de controller uitgerust met vier ingebouwde OSC samples: ‘Noise’, ‘Siren’, ‘Sine’ en ‘Horn’. Deze zijn naar eigen voorkeur aan te passen binnen Rekordbox DJ en kunnen op het apparaat geladen worden.

Put click right over here now on your best face, whatever that face is, and go make friends who appreciate that

Reacties